Welkom

Contact

Bestuur

Geschiedenis

Lampionoptocht

Koninginnedag

Vlooienmarkt

Recyclestraatje

Rad van fortuin

4 en 5 mei

Sponsoren

Fotoalbum

 

 

Recycling overgebleven spullen van de Oranje-vrijmarkt

ATTENTIE:

Tot het laatst hebben wij gezocht naar een mogelijkheid om voor het inzamelen van bruikbare goederen, maar helaas hebben wij dit jaar geen recyclestraatje.

Wij verzoeken dan ook iedere deelnemer van de vlooienmarkt en kindervrijmarkt om niet verkochte spullen weer mee naar huis te nemen.

Bewaar ze voor volgend jaar of lever het in bij de kringloop.

 

Het Oranje Comité Bemmel-Ressen is in 2015 begonnen met een recycle-innamepunt op Koningsdag, wat een groot succes is geworden. De hoeveelheid afval is nu met meer dan 90% afgenomen. Ook dit jaar is er weer een inzameling. Samen met Het Lingewaards Recycle Straatje en Stichting Deelkring T K.A.N. zullen de spulletjes die op de vrijmarkt niet worden verkocht en anders worden weggegooid, op bruikbaarheid worden uitgezocht. Nog bruikbare goederen kunnen worden hergebruikt door mensen die het nog graag willen hebben. Wat dan nog overblijft gaat naar goede doelen in deze regio. Wij vragen de deelnemers van de vlooienmarkt en de kindervrijmarkt dan ook om hun niet verkochte spulletjes onbeschadigd aan te bieden, niet kapot te maken en niet in de Kliko’s te gooien. Voor de inzameling is er een innamepunt op de parkeerplaats vlak bij de Kinkel.

Daarnaast zijn wij gestopt met de ballonnenwedstrijd; vanaf nu kunnen de kinderen gratis leuke prijzen winnen met Het Rad Van Fortuin.

Weggooien is zonde als je er ander nog een plezier mee kan doen, samen gaan we voor een duurzame Koningsdag!

 

                                                                                                                  
 

 

 Copyright©2010-2022 Oranjecomité Bemmel-Ressen

Ontwerp: Erilin automatisering