Welkom

Contact

Bestuur

Geschiedenis

Lampionoptocht

Koninginnedag

Vlooienmarkt

Recyclestraatje

Rad van fortuin

4 en 5 mei

Sponsoren

Fotoalbum

 

 

Programma Koningsdag zaterdag 27 april 2019 Bemmel

De leukste dag van het jaar voor jong en oud in Bemmel!

Voorafgaand aan Koningsdag is er de Koningsnacht op het Zwitserseplein, georganiseerd door onze plaatselijke Horeca ondernemers. Op zaterdag begint het Koningsdag-feest om 9.30 uur met allerlei festiviteiten voor jong en oud.

Wat staat er op het programma:

-  Optocht met versierde fietsen, rolstoelen, steps, karren of skelters, begeleid door drumfanfare  ESKA. Prijzen voor de mooist versierde fietsen.

Verzamelen om 10.00u bij zorgcomplex de Gouden Appel (Liduina). Vertrek om 10.30u. Aankomst Kinkelplein om 11.00u.

11.30u Prijsuitreiking voor de mooist versierde fietsen, rolstoelen, karren of skelters.

 -  Vrij zwemmen voor kinderen vanaf groep 3:  in het bezit van minimaal zwemdiploma A. In het zwembad van Laco Bemmel van 10.00u tot 11.30u.

 -  Badmintonnen van 10.00u tot 12.00u in sporthal De Bongerd.

Bij Badmintonclub Bemmel ‘72 kan je leren badmintonnen of wat partijtjes spelen. Zaalschoenen zijn verplicht, rackets en shuttles zijn daar aanwezig.

-  Straattekenwedstrijd op het Kinkelplein van 11.30 tot 13.00u.

(Krijt af te halen bij de stand van het Oranje Comité, traktatie en lootjes na inleveren krijt). 

-  13.15u Prijsuitreiking voor de mooiste straattekeningen.

-  10.00u begint de Vlooienmarkt voor volwassenen.

Inschrijven voor fietsoptocht, vrij zwemmen, badminton via info@oranjecomitebemmel.nl.

-  13.00 u tot 17.00u :Oranje Kinder-vrijmarkt met diverse gratis attracties.

Dit jaar hebben we de volgende gratis attracties: onze befaamde schaatsbaan, schminken, lasergame, klimglijbaan, kinderland, overdekt  springkussen, gratis suikerspin en popcorn.

Pas na de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd begint de kindervrijmarkt op het gedeelte van de tekenwedstrijdvoor die tijd mogen er geen kleedjes op de straattekeningen gelegd worden!

Neem zelf een kleedje mee om op te zitten. De Oranje Kindervrij-markt is niet bedoeld voor commerciële partijen.

 -  Afsluiting met rad van fortuin voor de jeugd om 17.15u. Gratis lootjes worden aan deelnemers van de activiteiten gedurende de dag uitgedeeld.

Inschrijven voor de kinderactiviteiten kan via de website of email naar aanmelden@oranjecomitebemmel.nl , graag vermelden met welke activiteit je mee wilt doen en met vermelding van je leeftijd.

Recycling bruikbare spullen: alle niet verkochte vrijmarktspullen kunnen worden ingeleverd bij het innamepunt nabij De Kinkel. Daar worden de goederen op bruikbaarheid onderzocht; deze gaan naar o.a. voedselbanken en via diverse instanties, naar mensen die het nog goed kunnen gebruiken. Want weggooien is zonde!

De muzikale begeleiding op deze Koningsdag wordt verzorgd door  ‘Starmusic Events’ uit Bemmel .

BELANGRIJK:  Houdt u er rekening mee dat vanwege al deze activiteiten er op Vrijdag 26 april na 14.00u niet meer geparkeerd kan worden op het Kinkelplein.

Ook zal tijdens de Koningsdag de Van Ambestraat (vanaf de Ponylaan), de Dorpsstraat t/m inrit Kinkelenburglaan, de gehele Kinkelenburglaan en het Kinkelplein, afgesloten zijn voor verkeer. Daarom verzoeken we de omwonenden hun auto’s op Koningsdag zaterdag 27 april voor 08.00u buiten de afgezette straten te zetten. Om 18.00u wordt de blokkade weer opgeheven.

Bezitters van Oldtimer voertuigen die graag hun voertuig willen tentoonstellen op het Kinkelplein kunnen zich opgeven via info@oranjecomitebemmel.nl

Iedereen is van  harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Koningsdag-activiteiten. Deelname en attracties voor kinderen zijn gratis.

 

 

 

 Copyright©2010-2019 Oranjecomité Bemmel-Ressen

Ontwerp: Erilin automatisering