Welkom

Contact

Bestuur

Geschiedenis

Lampionoptocht

Koninginnedag

Vlooienmarkt

Inname vrijmarkt

Rad van fortuin

 Dodenherdenking 

Bevrijdingsdag

Sponsoren

Fotoalbum

Gastenboek

 

 

Programma Koningsdag  vrijdag 27 april 2018 Bemmel

Ook dit jaar belooft het weer een leuke dag te worden in Bemmel. Voorafgaand aan Koningsdag is er de Koningsnacht op het Zwitserseplein, georganiseerd door onze plaatselijke Horeca ondernemers. Op vrijdag begint het Koningsdag-feest om 9.30 uur met allerlei festiviteiten voor jong en oud.

Optocht met versierde fietsen, rolstoelen, steps, karren of skelters, begeleid door drumfanfare  ESKA,  Oldtimer tractoren rijden samen met de stoet. Prijzen voor de mooist versierde fietsen. Verzamelen om 10.00u bij zorgcomplex de Gouden Appel (Liduina). Vertrek om 10.30u. Aankomst Kinkelplein om 11.00u.  11.30u Prijsuitreiking voor de mooist versierde fietsen, rolstoelen, karren of skelters.

 *  Vrij zwemmen voor kinderen vanaf groep 3:  in het bezit van minimaal zwemdiploma A. In het zwembad van Laco Bemmel om 10.00u of 11.00u.

Straattekenwedstrijd op het Kinkelplein van 11.30 tot 13.00u. (Krijt af te halen bij de stand van het Oranje Comité, traktatie en lootjes na inleveren krijt). 13.15u Prijsuitreiking voor de mooiste straattekeningen.

10.00u begin Vlooienmarkt voor volwassenen. Inschrijven via info@oranjecomitebemmel.nl.

13.30 u – 17.00u :Oranje Kinder-vrijmarkt met diverse gratis attracties.  Dit jaar hebben we de volgende gratis attracties: schaatsbaan, mechanische stier, lasergame, klimglijbaan, kinderland, overdekt springkussen, Mission Impossible, gratis suikerspin en popcorn.

Pas na de prijsuitreiking begint de kindervrijmarkt, voor die tijd mogen er geen kleedjes op de straattekeningen gelegd worden! Neem zelf een kleedje mee om op te zitten. De Oranje Kindervrij-markt is niet bedoeld voor commerciële partijen.

 *  Oldtimer tractoren bekijken.

 *  Afsluiting met rad van fortuin voor de jeugd om 17.15u. Lootjes verkrijgbaar bij ijssalon Maarten Liet,  Dorpsstraat 50a te Bemmel en tijdens de festiviteiten.

Inschrijven voor de kinderactiviteiten kan via de website of email naar aanmelden@oranjecomitebemmel.nl , graag vermelden met welke activiteit je mee wilt doen en je leeftijd.

Recycling bruikbare spullen: alle niet verkochte vrijmarktspullen kunnen worden ingeleverd bij het innamepunt nabij De Kinkel. Daar worden de goederen op bruikbaarheid onderzocht; deze gaan naar voedselbanken en via diverse instanties naar mensen die ze nog goed kunnen gebruiken. Want weggooien is zonde!

De muzikale begeleiding op deze Koningsdag wordt verzorgd door  ‘Starmusic Events’ uit Bemmel .

BELANGRIJK:  Houdt u er rekening mee dat vanwege al deze activiteiten er op Donderdag 26 april na 14.00 uur niet meer geparkeerd kan worden op het Kinkelplein.

Ook zal tijdens de Koningsdag de Van Ambestraat (vanaf de Ponylaan), de Dorpsstraat t/m inrit Kinkelenburglaan, de gehele Kinkelenburglaan en het Kinkelplein, afgesloten zijn voor verkeer. Daarom verzoeken we de omwonenden hun auto’s op vrijdag 27 april voor 08.00 uur buiten de afgezette straten te zetten. Om 18.00 uur wordt de blokkade weer opgeheven.

Bezitters van Oldtimer voertuigen die graag hun voertuig willen tentoonstellen op het Kinkelplein kunnen zich opgeven via info@oranjecomitebemmel.nl

Iedereen is van  harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Koningsdag-activiteiten. Deelname en attracties voor kinderen zijn gratis.

 

 

 Copyright©2010-2018 Oranjecomité Bemmel-Ressen

Ontwerp: Erilin automatisering