Welkom

Contact

Bestuur

Geschiedenis

Lampionoptocht

Koninginnedag

Vlooienmarkt

Inname vrijmarkt

Rad van fortuin

 Dodenherdenking 

Bevrijdingsdag

Sponsoren

Fotoalbum

Gastenboek

 

Dodenherdenking 4 mei 2018 te Bemmel

Ter gelegenheid van Dodenherdenking 2018 op donderdag 4 mei aanstaande vindt er om 18.45 uur een herdenkingsdienst plaats in de Theaterkerk op het adres Markt 5 in Bemmel.

Tijdens de herdenkingsbijeenkomst staan enkele sprekers stil bij het thema van deze herdenking. Daarnaast zijn er muzikale intermezzo’s.

Aansluitend aan de herdenkingsbijeenkomst wordt om 19.30 uur onder leiding van Drumfanfare ESKA en leden van de Scouting Bemmel een stille tocht gehouden naar het Bevrijdingsmonument bij kasteel de Kinkelenburg.

Daar wordt de herdenking voortgezet met het leggen van kransen en bloemen door vertegenwoordigers van verschillende organisaties. De kinderen van het project  “Tuin van de Vrijheid” sluiten samen met alle kinderen die aanwezig zijn de plechtigheid af.

Uiteraard is er de twee minuten stilte om 20.00 uur.

Na afloop van de plechtigheid worden de aanwezigen een kopje koffie of thee aangeboden in de Tabaksschuur aan de Kinkelenburglaan. 

De dodenherdenking wordt georganiseerd door Stichting Oranjecomité Bemmel-Ressen in samenwerking met Stichting De Bol

Na afloop van de plechtigheid worden de aanwezigen een kopje koffie of thee aangeboden in de Tabaksschuur aan de Kinkelenburglaan. 

De dodenherdenking wordt georganiseerd door Stichting Oranjecomité Bemmel-Ressen in samenwerking met Stichting De Bol.

 

 

 Copyright©2010-2018 Oranjecomité Bemmel-Ressen

Ontwerp: Erilin automatisering